Ambachtelijke smederij van de Geijn is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2024

Ambachtelijke smederij van de Geijn is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland 2024.De regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.
De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Rijnland wordt in 2024 alweer voor de éénentwintigste keer gehouden en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.
Ambachtelijke smederij van de Geijn is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.
De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie, Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het voorjaar van 2024 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2024 mag noemen.
Op een later moment meer informatie want jullie kunnen t.z.t. ook nog gaan stemmen.

Snel contact?

Heeft u vragen? Geen probleem, neem snel contact op met onze smederij!