kundig, no-nonsense en kordaat in afhandeling

“Ik was al enige tijd op zoek naar een smid voor het maken van een ornament boven onze voordeur. Bij het uitlaten van onze hond kwam ik langs smederij van de Geijn. Ik kwam in gesprek met Martijn en na een wat aarzelend begin was mij duidelijk dat Martijn kon maken wat ik zocht. Na wat tekeningen over en weer kwam een passende offerte waarop ik opdracht heb gegeven. Het smeedwerk was binnen 2 weken klaar en ronduit fantastisch gelukt. Momenteel schilder ik het werk goud en volgende week monteer ik het werk aan ons huis in Hillegom.

Martijn is mij overgekomen als kundig, no-nonsense en kordaat in afhandeling. Ik weet wel waar ik nog een keer terug zou gaan voor smeedwerk e.d.”

René Elfering (Particulier)

Snel contact?

Heeft u vragen? Geen probleem, neem snel contact op met onze smederij!