vakmanschap, maar ook zijn toewijding aan klanttevredenheid

“Ik ben absoluut enthousiast om mijn ervaring met Martijn van de Geijn te delen. Martijn heeft voor ons, Steakhouse Joey, een prachtige roomdivider gemaakt die niet alleen functioneel is maar ook een echte eyecatcher in ons restaurant. Hij heeft oog voor detail en heeft ervoor gezorgd dat de roomdivider perfect past bij de stijl van ons restaurant. Het vakmanschap en de aandacht voor kwaliteit zijn duidelijk te zien in het eindresultaat.
Daarnaast heeft Martijn ook een kast voor onze bar gemaakt, weer in dezelfde stijl als de roomdivider. En een aantal wijnfles rekken. Het zorgt voor een geheel en geeft ons restaurant een unieke uitstraling. Het is duidelijk dat Martijn echt begrijpt wat zijn klanten willen en in staat is om hun visie tot leven te brengen.
Wat Martijn onderscheidt, is niet alleen zijn vakmanschap, maar ook zijn toewijding aan klanttevredenheid. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen, dacht mee over het ontwerp, en zorgde ervoor dat alles perfect werd uitgevoerd. Zijn professionaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid maakten de hele ervaring nog aangenamer.
Ik kan Martijn van de Geijn ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar maatwerkmeubels en staalconstructies. Zijn talent en toewijding zijn werkelijk indrukwekkend, en ik ben ontzettend dankbaar voor het prachtige werk dat hij heeft geleverd. Ik zal zeker weer met hem samenwerken in de toekomst.”

Joey
Steakhouse Joey

Snel contact?

Heeft u vragen? Geen probleem, neem snel contact op met onze smederij!